Bemutatkozunk


 

Az egyiptomi eredetű halhatatlan és folyton megújuló Főnix madár mítosza fémjelzi társaságunk filozófiáját, amely a halhatatlanságot és folyamatos megújulást hirdeti és gyakorolja.

E megújulás gyümölcse az a közös döntés, mely során 2009-ben egyesítettük a Silver és Joker Taxi társaságainkat, Hódmezővásárhely két meghatározó társaságát. Így jött létre a FŐNIX TAXI, azzal a céllal, hogy Ügyfeleink részére a megszokottnál magasabb szintű szolgáltatásokkal tegyük kellemesebbé utazásait.
 

Minden hálózatról ingyen hívható telefonszámainkon 0- 24 óráig állunk rendelkezésre a hét bármely napján városon belül és kívül.

Igyekszünk Ügyfeleink egyedi igényeihez alkalmazkodni, csapatunkat az igényesség jellemzi, ez megmutatkozik elegáns megjelenésünkben, munkánkban és több éves vezetői tapasztalatunkban egyaránt.

Fontosnak tartjuk Utasaink elégedettségét, ennek érdekében időszakos akciókkal és nyereményjátékokkal igyekszünk munkánkat felülmúlni.


Gépjárműparkunknak köszönhetően minőségi szolgáltatást tudunk biztosítani Utasaink részére, hiszen autóink hibátlan külső- belső esztétikai állapotban lévő, a jelen kor komfortérzet igényeit kielégítő gépkocsik, melyek problémamentes működését a folyamatos szervizek garantálják.

A gyors és kényelmes, tiszta környezetben történő utazást  13 autóból álló gépparkunk teszi lehetővé.

 


Főnix Taxi Hódmezővásárhely - Hívjon bizalommal!

 

FŐOLDAL  |  RÓLUNK  |  SZOLGÁLTATÁSAINK  |  ELÉRHETŐSÉGEINK

 

 

Copyright © 2009 Főnix Taxi Hódmezővásárhely www.vasarhelyitaxi.hu. Minden jog fenntartva.
Az oldalakat készítette: JGW